NIEUW !!! GRIEPVACCINATIE 2020 :

--> Speciale vaccinatiemomenten op 31/10/2020, 7/11/2020 en 21/11/2020


We zullen dan op een korte tijd veel griepvaccins toedienen. Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, zullen er geen onderzoeken worden gedaan noch voorschriften worden afgeleverd. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk patiënten in veilige omstandigheden vaccineren.
Boek nu een afspraak via de online agenda. U moet zelf de vaccinspuit meebrengen die u bij uw apotheek hebt afgehaald. Voor meer info over de griepvaccinatie 2020; klik op het tabblad "griepvaccinatie 2020".


UPDATE CORONA IN ONZE PRAKTIJK

Enkele belangrijke punten hieronder, die jullie moeten doorlezen alvorens langs te komen:

Verduidelijking:

Mogelijke corona-infectie = hoest, koorts, keelpijn, verkoudheid, braken, diarree,..Maar ook uit een gezin komen waar één van de leden ziekteklachten vertoont, of recent(minder dan 2weken)  nauw contact met een patiënt met een corona-infectie. Reiziger uit rode zone.


1. Wij werken met strikt gescheiden patiëntenstromen, dit wil zeggen dat mensen met een mogelijke corona-infectie niet in dezelfde ruimtes komen als de andere patiënten.  De patiënten met een " mogelijke corona infectie / hoog-risico contacten MOETEN ZICH EERST AANMELDEN PER TELEFOON.

De ruimte wordt steeds ontsmet. Alcoholgel staat ter beschikking in de wachtzaal. U kan de stoelen zelf ontsmetten. De dokter draagt natuurlijk ook de nodige beschermmiddelen( masker, beschermschort, zonodig faceshield).

2. Kom alleen binnen. Eén ouder met kind. MAX TWEE BUBBELS IN DE WACHTZAAL. HOUD AFSTAND. VERMIJD OVERBODIGE ZAKEN AAN TE RAKEN.

3. Kom altijd met een neus-mondmasker. MASKER IS VERPLICHT

4. Draag uw neus-mondmasker ook in de wachtzaal op een correcte manier.

5. Betaal liefst met bancontact (contactloos tot  50 euro).

6.Kom op tijd: niet te laat, maar ook niet te vroeg zodat patiënten zo min mogelijk overbodige contacten hebben met mekaar.

7. Zet ook thuis een mondmasker op als de dokter langskomt.

8. Contacteer ons eerst als U een coronatest wil laten uitvoeren (bv bij vermoeden van corona symptomen,of terugkomst van reis uit rode zone, test voor U op reis kan gaan, hoog risico contact met COVID positief geteste persoon). BRENG STEEDS UW ID-KAART MEE !

Deze testen zijn mogelijk bij ons in de praktijk, maar we trachten ze om praktische redenen min of meer te groeperen.

9. De COVID- testresultaten kunt u terugvinden op de volgende websites:

- www.mijngezondheid.be
- www.cozo.be

- www.mynexuzhealth.be

- via de CoronAlert app

- telefonisch op het afgesproken tijdstip met de dokter


Voor de meest recente definitie voor mogelijkheid tot testing : zie sciensano.be.

Deze categorie testen wordt terugbetaald door RIZIV.


Om alles goed te kunnen blijven coördineren, blijft de online agenda voorlopig nog  gedeeltelijk gesloten. Indien U niet onmiddellijk een afspraak vindt:
Gelieve te bellen voor een afspraak op 016/490717 of stuur een mailtje  met je vraag en telefoonnummer naar eb.tenelet@syestup.nna.rd .  We proberen  U dan in de loop van de dag zelf terug  te contacteren.

Graag aanvragen huisbezoeken  voor  11 uur ' s morgens.

Ook voor COVID testen bij symptomen( zie corona op de website) / contact met bevestigd geval/reizen...(cfr richtlijnen sciensano.be)

graag even bellen ! 


GELIEVE aub NIET TE TWIJFELEN: bel ons van zodra je dit anders ook zou doen, of online afspraak zou maken.

Stel je zorg niet uit.


Hou het veilig en zorg voor elkaar ! 

OOk goed nieuws: op 18/5/2020 is Dr Jessica bevallen van een flink dochtertje Emma. Moeder en kind stellen het goed .

Dr Jessica is terug aanwezig in de praktijk vanaf 3/8/20Voor extra informatie over het coronavirus KLIK op het tabblad  "Nieuws corona"


Alvast bedankt voor jullie begrip.