DIËTISTE JACKY BUCKS


Als erkend diëtiste ga ik samen met jou op zoek naar nieuwe voedingsgewoontes die perfect passen bij jou, jouw leven en je medische achtergrond. Met de kennis vanuit mijn opleiding voedings- en dieetkunde, kan ik je helpen bij het maken van de juiste voedingsaanpassingen, het structureren van je maaltijden en het uitbreiden van jouw productkennis. We ondernemen samen kleine stappen die bijdragen aan jouw nieuwe levensgewoonten.


Je kunt praktisch met ieder probleem bij mij terecht. Ik ben dan ook niet bang om bij te leren en volg ik geregeld bijscholingen. Zo volgde ik al bijscholingen over het laag FODMAP-dieet, eetstoornissen, motivationele gespreksvoering (MI) en sportvoeding. Momenteel werk ik vooral rond overgewicht, emotioneel eten, bariatrische chirurgie, metabole problematieken (zoals een te hoge cholesterol of diabetes), sportvoeding en eetproblemen/eetstoornissen. Om jou met andere problemen te kunnen helpen, duik ik graag in de boeken en wetenschappelijke literatuur om mijn kennis bij te schaven.


Naast al die kennis werk ik graag cliënt gericht. Dit wil zeggen dat mijn adviezen erg persoonlijk opgesteld worden, met persoonlijke aandachtspunten, een persoonlijk dagschema en gesprekken die niet altijd en alleen over voeding moeten gaan. Voeding is namelijk zoveel meer dan calorieën en voedingstoffen.


AFSPRAKEN: https://calendly.com/dietistejackybucks/intakegesprek